Anbefalet til dig

En nem og effektiv måde at lære på

GNIST er en platform for danske iværksættere, hvor de kan blive klogere på alt omkring iværksætteri og det at drive virksomhed. Det er delt i flere spor, så du altid får serveret spændende og relevante videoer, der giver dig viden, der skaber værdi for dig og din virksomhed. Indholdet er en sand maggiterning af viden, erfaringer og best practice, så du kan starte eller fortsætte iværksætterlivet med en forlomme.

data.title

Af iværksættere til iværksættere

Hvad er GNIST Academy?

GNIST er et akademi for danske iværksættere lavet af danske iværksættere. Der er bl.a. lektioner inden for salg, analyse, drift, regnskabsforståelse og lovgivning. Der er både helt små korte videoer, som forklarer begreber på en simpel og nem måde samt lange, dybdegående forløb.

Der er både helt små korte videoer, som forklarer begreber på en simpel og nem måde samt lange, dybdegående forløb. Du kan tilgå og se de forskellige videoer i præcis præcis den rækkefølge, du ønsker.

data.title

Videoer til alle behov

Fuld af ekspertviden

Eksperterne stiller skarpt på de mange forskellige udfordringer, der (næsten) uundgåeligt altid vil komme for iværksættere, med korte introduktioner samt længere video-serier, hvor du kommer helt ind under huden på emnet.

Udover videoerne er der ofte også link til indhold, hvor du kan læse mere indgående om de forskellige ting – mange har også en medfølgende skabelon eller guide, du kan bruge.

Fordelene

Derfor skal du vælge GNIST

Bliv klædt godt på

Direkte adgang til ekspertviden og indsigter

Tilgængeligt overalt

Se med på telefonen, mens du er på farten

Altid kun få klik væk

Kort vej til værdifulde indsigter og vigtig viden

data.title

Opdateres løbende

Nye, spændende videoer

Der kommer hele tiden nye, spændende videoer til, så du kan finde endnu mere relevant information og hjælp på platformen.

Vi arbejder løbende på at lave og udgive nye videoer, serier og forløb, der giver dig en masse viden, så du står endnu stærkere i din iværksætterrejse.

data.title

Serier, emner og erhverv

Skræddersy dit indhold

Dyk ned i udvalgte serier og emner, eller du kan se de individuelle videoer, hvis du savner viden og indsigt i bestemte ting.

Vi har inddelt videoerne i relevante serier, men du kan også se alle videoer inden for et specifikt emne. Vi har også lavet særlige erhvervs-serier, hvor forløbet er skræddersyet til specifikke erhverv.