E-mail-marketing

Valg af e-mail-platform

E-mail-marketing

9 Videoer
1.
Intro til e-mail-marketing

E-mail-marketing er et godt sted, hvor du kan skabe en relation - både til dine nuværende og kommende kunder. Vi tager dig gennem hele processen, så du er klar til at komme godt i gang.

30 sekunder
2.
B2B - e-mail-marketing

I denne video lærer du blandt andet, hvordan du bliver klar og tydelig i din kommunikation til B2B, samt hvordan automations kan gøre dit arbejde en del lettere og mere effektivt.

7 minutter & 39 sekunder
3.
Automation af B2C-e-mail

Hvad er en automation, og hvordan kan du bruge det i din e-mail-marketing målrettet B2C? Det får du svaret på i denne mail, så du kan lave knivskarpe og relevante flows, der konverterer.

6 minutter & 39 sekunder
4.
Valg af e-mail-platform

Der findes flere forskellige platforme til e-mail. Den rigtige platform kan være nøglen til bedre kundekommunikation og øget salg. Vi guider dig til den rigtige platform, så du får kontrol over dine marketingkampagner.

5 minutter & 54 sekunder
5.
Segmentering af email

Segmentering er et af de mest afgørende værktøjer, da det giver dig mulighed for at tilpasse din kommunikation til hver unik modtagergruppe. Det øger relevansen og effektiviteten af dine budskaber markant.

5 minutter & 59 sekunder
6.
Data og tracking af dine e-mail

Hvad kan du tracke, og hvilken data kan du give dit e-mail-program, så du rammer brugerne med budskaber, der er særlig relevante og effektive.

6 minutter & 59 sekunder
7.
Content i e-mail-marketing

Hvad er godt indhold, og hvordan skriver du e-mail, der fanger dine brugere og får dem til at gøre lige præcis det, du gerne vil have dem til? Det får du svaret på her.

7 minutter & 29 sekunder
8.
Personalisering af e-mail

Hvorfor er personalisering vigtigt? Det får du svaret på i denne video, hvor du også får gode tips og tricks til, hvordan du personaliserer dine e-mails.

8 minutter & 15 sekunder
9.
Jura og e-mail-marketing

Det er vigtigt at huske lovgivningen, når du laver e-mail-marketing. Du skal være særlig opmærksom på samtykke og paragraf 10, stk. 2 i markedsføringsloven.

4 minutter & 33 sekunder

Om videoen

Der findes flere forskellige platforme til e-mail. Den rigtige platform kan være nøglen til bedre kundekommunikation og øget salg. Vi guider dig til den rigtige platform, så du får kontrol over dine marketingkampagner.

Om kurset

E-mail-marketing er en rigtig god måde til salg, informere, bygge communities og drive trafik. E-mails kan både holde dine leads varme og sørge for, at eksisterende kunder bliver i forretningen.

Hvem er underviseren?

Nicklas Aabech

Marketing Manager, Visma Dinero

Nicklas har mange års erfaring med performance marketing - særligt Facebook- og e-mail-marketing. Han har siddet med det meste i marketing og ved lige præcis, hvad der skal til for at øge en virksomheds performance. Han sidder i dag som Digital Marketing Manager, hvor han har ansvaret for annoncering og mails.

Emner

Relaterede

  • Marketing
  • Webshop
  • Software