Affiliate Marketing

Relevante typer affiliate at kende til

Affiliate Marketing

8 Videoer
1.
Intro til affiliate marketing

Hvad er affiliate marketing, og hvordan kan det give værdi i din virksomhed? Det får du svaret på i denne video.

16 sekunder
2.
Hvad er affiliate marketing (for begyndere)

Sådan kan du bruge affiliate marketing i din virksomhed. I introen kommer vi bl.a. omkring de tre partnere, og hvordan de skaber værdi for hinanden.

10 minutter & 37 sekunder
3.
Valg af netværk eller egen løsning

Hvordan kommer du ordentligt i gang med affiliate marketing? Skal du vælge et specifikt netværk, eller skal du gå med egen løsning? I denne video tager vi dig gennem de forskellige muligheder.

10 minutter & 5 sekunder
4.
Relevante typer affiliate at kende til

Der er forskellige typer af affiliate. Der findes flere forskellige, og det er vigtigt at vide, hvad de kan, og hvordan de kan hjælpe dig.

12 minutter & 36 sekunder
5.
Tracking (og de mange udfordringer)

Det er vigtigt, der er styr på trackingen - det gælder både generelt og med affiliate marketing. Der aflønnes nemlig efter performance, så det er essentielt, at der er styr på den.

7 minutter & 22 sekunder
6.
Faldgruber, når man arbejde med affiliates

Det er vigtigt at kende til potentielle faldgruber med affiliate, så du bedst muligt kan undgå dem - og håndtere dem bedst muligt.

7 minutter & 57 sekunder
7.
Analyse af data og forståelse af gamet

Når du arbejder med affiliate marketing er det særligt vigtigt, du forstår de data, der er tilgængelige - og hvordan du bruger den data. Det hjælper vi dig med i denne video.

10 minutter & 58 sekunder
8.
Hvad koster det - kommission, fees og EPC

Hvad koster det egentlig for forretningen at arbejde med affiliate marketing? Det er meget forskelligt, men du bestemmer i bund og grund selv, hvad det skal koste - der er dog en klar sammenhæng mellem pris og kvalitet.

10 minutter & 4 sekunder

Om videoen

Der er forskellige typer af affiliate. Der findes flere forskellige, og det er vigtigt at vide, hvad de kan, og hvordan de kan hjælpe dig.

Om kurset

Affiliate marketing giver dig mulighed for at nå en bredere målgruppe og øge synligheden af dine produkter - uden at du skal bruge store summer på markedsføring.

Hvem er underviseren?

Mikael Rieck

Mikael Rieck har i mange år arbejdet med affiliate marketing, hvor han har hjulpet små og store virksomheder med at vækste. Han har siden 2000 arbejdet med online marketing og har blandt andet været med til at starte Marketers.dk og AffiliateManager.dk.

Emner

Relaterede

  • Marketing
  • Webshop